VTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM Slideshow

Το ΚΠΕ Βελβεντού Σιάτιστας προσκαλεί τα σχολεία της Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας εάν το επιθυμούν, να παρακολουθήσουν και να υλοποιήσουν ημερήσια περιβαλλοντικά προγράμματα του Κ.Π.Ε. Βελβεντού & Σιάτιστας μέχρι τις 13/12/2019. 
Τα σχολεία θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 30 Σεπτεμβρίου με αίτησή τους, που επισυνάπτεται, προς το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βελβεντού.
Επισημαίνεται ότι τα σχολεία που δεν θα δηλώσουν την συμμετοχή τους με αίτηση μέχρι την καταληκτική ημερομηνία δεν θα γίνονται δεκτά.
Η αίτηση θα υποβάλλεται στους Υπεύθυνους Σχολικών Δραστ/των ή απευθείας στο Κ.Π.Ε. Βελβεντού (όταν δεν υπάρχει Υ.Σ.Δραστ/των) στο mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , ή στο φαξ 2464031909.