VTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM Slideshow

Τριήμερο εσαγωγικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς της εμβέλειας του ΚΠΕ Βελβεντού-Σιάτιστας, με θέμα "Αειφορική διαχείριση Τεχνητών Λιμνών.

Στα πλαίσια της Εβδομάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης το ΚΠΕ Βελβεντού Σιάτιστας σε συνεργασία με τον Υπεύθυνο Σχολικών Δρασ/των Δ/θμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, θα υλοποιήσει ημερήσιες δράσεις για εκπαιδευτικούς της Π.Ε. Κοζάνης.

Attachments:
Download this file (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.doc)ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.doc[ ]55 kB
 

ετά την ολοκλήρωση του εισαγωγικού σεμιναρίου με τίτλο:

«Καλωσόρισμα στη διαφορετικότητα των διδακτικών προσεγγίσεων», που πραγματοποιήθηκε στο Βελβεντό και στους χώρους του ΚΠΕ, από την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012 ως και την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012 και στο οποίο συμμετείχαν πενήντα εκπαιδευτικοί από τις εξής Διευθύνσεις Εκπαίδευσης: Α/θμια Εκπ/ση Ν. Κοζάνης, Πέλλας, Φλώρινας, Λάρισας, Πιερίας και Ημαθίας καθώς και από τη Β/θμια Εκπ/ση Ν. Κοζάνης, Λάρισας, Πιερίας, Ανατ. & Δυτ. Θες/νίκης, το εξαγόμενο αποτέλεσμα της συνολικής επιμορφωτικής δράσης εκτιμάται ως ιδιαιτέρως θετικό.

Περισσότερα...

 

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπ/σης Βελβεντού - Σιάτιστας στα πλαίσια της πράξης «Κέντρα Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία -  Δράσεις δια Βίου Μάθησης για τους Ενήλικες», προγραμματίζει την υλοποίηση τριήμερου εισαγωγικού στην Π.Ε. σεμιναρίου για εκπαιδευτικούς χωρίς ή με μικρή εμπειρία στην Π.Ε. από την Παρασκευή 16/11/2012 έως την Κυριακή 18/11/2012 με θέμα «Εισαγωγικό σεμινάριο: Καλωσόρισμα στη διαφορετικότητα των διδακτικών παρεμβάσεων», για 50 εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης όπως φαίνεται στον πίνακα.

Επισυνάπτεται το Πρόγραμμα το Σεμιναρίου

Περισσότερα...