VTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM Slideshow

 Επισημαίνεται ότι τα σχολεία που δεν θα δηλώσουν την συμμετοχή τους με αίτηση μέχρι την καταλυτική ημερομηνία δεν θα γίνονται δεκτά.
Η αίτηση θα υποβάλλεται απευθείας στο Κ.Π.Ε. Βελβεντού είτε στο mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , είτε με φαξ στο 2464031909.
Τα προγράμματα που θα υλοποιηθούν για την κάθε περίπτωση είναι:
 - Νηπιαγωγεία: «Με το Σιταράκη στου μύλου το δρομάκι», με μέγιστο αριθμό μαθητών 25 και «Πήλινα τα παραμύθια», με αυστηρά μέγιστο αριθμό μαθητών 18.
- Α΄, Β΄ Δημοτικού: «Με το Σιταράκη στου μύλου το δρομάκι», «Δάσος, κιβωτός ζωής», με μέγιστο αριθμό μαθητών 25.
- Γ΄ Δημοτικού: «Δάσος, κιβωτός ζωής», «Το ταξίδι της μετανάστευσης των Πουλιών», με μέγιστο αριθμό μαθητών 30.
- Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ Δημοτικού: «Δάσος, κιβωτός ζωής», «Σεργιάνι στο χρόνο», «Ροδάκινο το μυρωδάτο», «Το ταξίδι της μετανάστευσης των Πουλιών», «Αμπέλι μου πλατύφυλλο», με μέγιστο αριθμό μαθητών 30.
- Ε΄, ΣΤ΄ Δημοτικού: «Ένα Σχολείο πολύ πράσινο! Βιοκλιματικό σχολείο και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας», στο Πρότυπο Βιοκλιματικό Δημοτικό – Νηπιαγωγείο Ζ.Ε.Π. Κοζάνης. Το πρόγραμμα είναι τρίωρης διάρκειας (09.00-12.00).
- Γυμνάσιο και Λύκειο: «Λάφιστα, το φαράγγι των μύθων και των υδάτινων ήχων», «Δάσος, κιβωτός ζωής», «Σεργιάνι στο χρόνο», «Ροδάκινο το μυρωδάτο», «Αμπέλι μου πλατύφυλλο», με μέγιστο αριθμό μαθητών 30.
 

Attachments:
Download this file (Αίτηση Σχολείου.doc)Αίτηση Σχολείου.doc[ ]82 kB